Produkter

Book en tid


ProdukterDarphin Skønhedens Haute Couture

Pierre Darphin åbnede i 1958 et eksklusivt skønhedsinstitut i Paris og revolutionerede den professionelle skønhedsindustri med hans banebrydende nytænkning.
Produkter baseret på unikke og luksuriøse aromatiske og plantebaserede formler, individuelle behandlinger tilpasset til hver enkelt kunde, og en holistisk tro på, at skønhed kommer indefra, og at man er smuk, hvis man føler sig smuk.
I dag er Pierre Darphins holistiske tro stadig hjertet i Darphin produkterne. Der udvikles og forskes konstant i fremstillingen af højaktive, resultatskabende, forkælende og plejende formler og patenterede complexer, som er teknologisk banebrydende, og disse kombineres med de fineste, reneste essentielle planteolier og -ekstrakter. Kun det bedste slipper gennem nåleøjet.

Dette gør, at både Darphins produkter og behandlinger er unikke og tilpasses hver enkelt med et skræddersyet hudplejeprogram. Derfor opnår du optimal effekt, et smukt og sundt udseende og øget velvære.
Darphin hudpleje leverer sand skønhedspleje via velvære og effektive, særligt tilpassede hudplejeprodukter, blandet med det bedste fra naturen og videnskaben, for tilsammen at give dig ekstraordinære følelser af velvære og ekstraordinære resultater.

Aromaterapiens styrke
Ved at kombinere innovative teknologiske og videnskabelige formler med aromaterapi, indeholder hvert eneste produkt særligt udvalgte ekstrakter og essenser fra kun de fineste aromatiske planter.
Yderligere indeholder Darphin højkoncentrerede, unikke Aromatic Care formler, som består af særligt udvalgte blandinger af aromatiske, essentielle olier i deres reneste form.
Når disse bruges sammen, skaber de kraftige planteudtræk og den nyeste teknologi synlige resultater, og produkterne stimulerer sanserne og giver skønhed og velvære fra top til tå.

Konceptet
Darphin er det eneste 3-dimensionelle hudplejeprogram på markedet, der effektivt arbejder i tre forskellige hudlag.
Til alle vores ansigtsbehandlinger bruger vi disse fantastiske produkter.COMFORT ZONE

Italienske Comfort Zone blev grundlagt i 1996, i Parma, som en professionel hudplejeafdeling i Davines Group, der er en familieejet virksomhed ejet af Bollati-familien. Hvad der begyndte som et forskningslaboratorium og produktionssted for udviklingen af højkvalitets formler, er vokset til et internationalt prisbelønnet spa-brand med en bred vifte af eksklusive, resultatorienterede spabehandlinger og hjemmeplejeprodukter. Direktør Dr. Davide Bollati forestår udviklingen af Comfort Zones og det er med hans baggrund som farmaceut og kosmetisk kemiker og hans stræben efter topkvalitet og innovation, der gør at Comfort Zone er et brand i konstant udvikling.

Comfort Zone har i 2017 opnået den fornemme B-Corp certificering og det er kronen på værket for Comfort Zone, der i mange år har arbejdet intensivt og målrettet med at producere etisk og bæredygtigt. Således er 100% af den energi der benyttes i fremstilling, produktion og pakning fra vedvarende energikilder.

Comfort Zone samarbejder løbende med et team af behandlere, læger og forskere, så hver hudplejeløsning er den mest innovative og effektive til et konkret behov, både i de rituelle behandlinger og i resultater på hudpleje. Da hudplejeprodukter arbejder på og i huden, er Comfort Zone yderst kritisk omkring, hvad de anvender i deres formler. De udvælger de fineste aktive ingredienser af naturlig oprindelse og kombinerer dem med de mest avancerede højteknologiske molekyler og transportsystemer for at sikre den maksimale effekt, sikkerhed of behagelige følelse i deres produkter. Deres formuleringsfilosofi betyder at produkterne er uden: Silikone, sulfater, mikroplastik, parabener, MI-konservering, animalske indholdsstoffer eller farvestoffer. 100% vegansk.

Comfort Zones behandlinger handler om at ære huden og kroppen og om den rolle behandleren har. Der er nøglen til skønhedsbalance – huden og kroppens sundhed.
Til alle vores kropsbehandlinger bruger vi disse produkter.Skin Regimen

/Skin Regimen/ er en urban serie fra Comfort Zone, der er målrettet den moderne multitaskende forbruger. Den er certificeret CO2 neutral, udelukkende produceret af energi fra genanvendelige kilder og den er klinisk bevist til at kunne reducere negative effekter i huden forårsaget af stress og livsstil.

54% af verdens befolkning lever i byer og tallet vil, ifølge de Forenede Nationer, stige til 66% i 2050. Skin Regimen-serien er designet til at imødekomme moderne multitaskere, og særligt millennials, som lever i nutidens hurtige spor og konstant er online og på forkant. Skin Regimen er til byboere, som ønsker at være den bedste version af dem selv samtidigt med, at de klarer dagligdagens stress og forurening – de uundgåelige, kritiske faktorer, som er forbundet med et liv i byen. Skin Regimen er et moderne hudplejesystem, der er klinisk bevist til at kunne reducere de negative effekter, forårsaget af stress og livsstil– både hvad angår hud og sind.

/Skin Regimen/ arbejder målrettet i mod de mest velkendte stress-relaterede ældningstegn, så som dehydrering, manglede glød, ujævnheder, urenheder, fine linjer og rynker, og forhaler ældning forårsaget af livsstil – en proces, der er tæt forbundet til et moderne, hektisk storbyliv. Serien består af unisex produkter, som kan mikses og matches i et brugerdefineret 4-trins program: forbered, genopret, korriger og nulstil.

/Skin Regimen/ formlerne er udviklet til at være totalt funktionelle med yderst koncentrerede og kraftfulde planteingredienser og high-tech molekyler. Alle produkterne er beriget med det eksklusive Longevity Complex™, der består af økologiske superfood-ekstrakter: spinat, maquibær og vild indigo, samt antioxidanten carnosin, for dermed at modarbejde stress-, livsstils- og miljørelateret ældning. Skin Regimen byder desuden på en 100% naturlig, balancerende og styrkende essentiel aroma samt kølende, massérbare konsistenser for mere intens påføring og deraf fornyet glød.

Consious Based Formulas™ er et manifest der forpligter til, at alle ingredienser er valgt med absolut største omhu, er 100% veganske, og helt fri for: silikone, sulfater, kunstige farvestoffer, mineralske olier, parabener og mi-konservering og der prioriteres højest muligt indhold af ingredienser af naturlig oprindelse. Intet er overladt til tilfældighederne og der gås ikke på kompromis med resultaterne.

/Skin Regimen/ er CO2neutral, da serien overholder et gen-plantningsprogram til kompensation af CO2-udledningen. Emballagen er i specieldesignet, sort, ekstra tæt glasemballage fra Schweiz. Glasset tillader under 0,5% penetration af lys og er optimalt til at bevare produkterne bedst muligt med mindst mulig brug af konservering. Udover glas er der for et enkelt produkts vedkommende valgt aluminium, ud fra den viden, at det er et stabilt metal, der ikke reagere med indholdet og der findes et genbrugsprogram for aluminium i stort set alle aktuelle markeder. Hermed sikres optimal beskyttelse af de aktive ingredienser, hvilket forlænger formlernes virkning og effektivitet.

Produkterne er fremstillet i Parma, Italien, ved hjælp af elektricitet fra vedvarende ressourcer og komplet genanvendelige komponenter: glas, sukkerrørsudvundet plast (Green PE), sikkerhedscertificeret aluminium samt FSC-certificeret papir.
Til vores behandling Urban Longevity Facial bruger vi disse produkter.Mineralogie Make-Up

Mineralogie er er et øko-venligt, naturligt mineral makeup mærke, der tilbyder parabenfrie produkter lavet med kærlighed i USA. Mineralogie er drevet af en kærlighed til skønheden og mangfoldighed og giver kvinder i alle aldre et komplet udvalg af sunde makeup muligheder, lige fra flydende, pressede og løse mineral foundations til læbestifter og lip glos i trendy nuancer, der er formuleret med ingredienser til at berolige og beskytte.

Produkterne kan anvendes på hud der har post-kirurgiske følsomheder, hyperpigmentering, er moden eller acne-udsat hud. Mineralogie mineralprodukter er skabt med dig i tankerne. Uanset om du søger en ren, løs mineral foundation til en teenager, der lige er begyndt med skønhedsprodukter, eller leder efter mineralsk øjenskygge eller blush i nuancer, der også er designet til moden hud. Mineralogie er godkendt af og føres i mange skønheds-, Spa og doktor-klinikker. Mineralogie - det naturlige valg.Perron Rigot Voks Behandlinger

Perron Rigot™ anses med deres deres mærke Cirépil™ for en global pioner inden for hårfjerning. Med deres mærke Cirépil™ anses Perron Rigot™ for en global pioner inden for hårfjerning. De opfandt den første voks uden strips, også kaldet ”hotwax”, og i 1972 fik Perron Rigot deres første patent for at opfinde voks med lav smeltetemperatur.

I dag har Perron Rigot™ mere en 20 patenter inden for hårfjernings voks, ligesom de var de første på markedet med en hypoallergen voks. Perron Rigot™ er #1 voks mærke på de største voksmarkeder i verden, som Frankrig, USA og England, og findes i dag i næsten 100 lande.

SANZI BEAUTY

Er et dansk brand, der blev stiftet i 2016. SANZI klare vision er at skabe kvalitetsprodukter, indenfor skønhed og pleje, som bringer det naturlige frem i mennesker, til overkommelige priser.
ALLE produkter fra SANZI BEAUTY udvikles sammen med professionelle produktingeniører, som er med til at sammensætte et højt indhold af gode aktive ingredienser, som gør en forskel for dig som kunde. Alle produkterne er fri for parfume, parabener og andre overflødige ingredienser. Produkterne er 100% veganske og certificeret af det anerkendte mærke, vegan Society.

På klinikken sælger vi
-Bryn serum
-Vippe Serum
-Conditioner til Vipper
-Oli-Free Make-Up fjerner

 
Åbningstider


 
Mandag Lukket
Tirsdag 13:00 - 21:00
Onsdag 08:00 - 16:00
Torsdag 08:00 - 16:00
Fredag 08:00 - 17:00
Lørdag 09:00 - 13:00
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk